Profiilini

Katso tästä tarkemmat tiedot koulutuksestaniOlen Ravintoterapia Eliksiirin perustaja, Anu Bouquet, diplomiravintoterapeutti Nummelasta.

Olen aikaisemmalta ammatiltani tradenomi ja työskennellyt pitkään kaupallisella alalla. Joitakin vuosia sitten aloin miettimään elämäni suuntaa ja hakemaan siihen enemmän merkitystä ja sisältöä. Kiinnostuin luonnonmukaisista hoitomuodoista ja hyvän ravinnon merkityksestä ihmisen terveydentilaan. Aikani mietittyäni mitä ryhtyisin tekemään seuratakseni näitä uusia elämänarvojani löysin Salus Terveysopiston. Valmistuin Saluksesta kesällä 2012 Diplomiravintoneuvojaksi ja marraskuussa 2014 Diplomiravintoterapeutiksi. Päivitän osaamistani jatkuvasti erilaisilla funktionaalisen lääketieteen ja ravitsemuksen lisäopinnoilla.

Otan asiakkaita vastaan Nummelassa, Linjaportin liikekeskuksessa (Tuusantie 1) Lisäksi olen Klaukkalassa, Luontaispalvelun tiloissa kerran kuussa.

Olen myös vaimo ja kolmen lapsen äiti. Tiedän, mitä on ”ruuhkavuodet”, mitä on tasapainoilu perheen, työn, opintojen, harrastusten ja vapaa-ajan parissa. Hyvä ravinto auttaa jaksamaan ruuhkavuosien pyörityksessä. Minulle on kertynyt kokemusta myös lasten ravinto-asioista ja heidän hyvinvoinnin edistämisestään luontaisin keinoin.