Profiilini

Katso tästä tarkemmat tiedot koulutuksestaniOlen Ravintoterapia Eliksiirin perustaja, Anu Bouquet, diplomiravintoterapeutti Nummelasta.

Olen aikaisemmalta ammatiltani tradenomi ja työskennellyt pitkään kaupallisella alalla. Joitakin vuosia sitten aloin miettimään elämäni suuntaa ja hakemaan siihen enemmän merkitystä ja sisältöä. Kiinnostuin luonnonmukaisista hoitomuodoista ja hyvän ravinnon merkityksestä ihmisen terveydentilaan. Aikani mietittyäni mitä ryhtyisin tekemään seuratakseni näitä uusia elämänarvojani löysin Salus Terveysopiston. Valmistuin Saluksesta kesällä 2012 Diplomiravintoneuvojaksi ja marraskuussa 2014 Diplomiravintoterapeutiksi. Päivitän osaamistani jatkuvasti erilaisilla funktionaalisen lääketieteen ja ravitsemuksen lisäopinnoilla. Olen erikoistunut kroonisten infektioiden kuten borrelioosin ja sen liitännäisinfektioiden hoitoon. Suoliston hoitaminen on lisäksi yksi lempiosaamisalueistani.

Otan asiakkaita vastaan Nummelassa, Linjaportin liikekeskuksessa (Tuusantie 1) Lisäksi olen Aito kauppa Matinkylän tiloissa Espoossa noin kerran kuussa.

Olen ranskalaisen miehen vaimo ja kolmen lapsen äiti. Tiedän, mitä on ”ruuhkavuodet”, mitä on tasapainoilu perheen, työn, opintojen, harrastusten ja vapaa-ajan parissa. Hyvä ravinto auttaa jaksamaan ruuhkavuosien pyörityksessä. Minulle on kertynyt omassa arjessani kokemusta myös lasten ravinto-asioista ja heidän hyvinvoinnin edistämisestään luontaisin keinoin. Ihmisen henkinen hyvinvointi ja stressinhallinta ovat alanneet kiinnostamaan minua yhä enemmän vuosien mittaan. Olen käynyt henkisen valmennuksen kursseja joista mm. meditaatio on jäänyt päivittäiseksi keinokseni lisätä omaa rauhaa ja jaksamista. Muihin harrastuksiini kuuluu luonnossa liikkuminen, maalaus, joogaaminen ja lukeminen.

Seuraa Ravintoterapia Eliksiiriä facebookissa