Henkilökohtainen ravintoneuvontaEnsimmäistä tapaamista varten pyydän sinua pitämään ruokapäiväkirjaa kolmen päivän ajalta ja täyttämään kyselylomakkeen/-lomakkeita. Palautat ne minulle ennen tapaamista, analysoin ne ja kerron johtopäätökset ensimmäisellä vastaanotolla. Käymme läpi terveyshistoriasi (käymme läpi mahdolliset aiemmat laboratoriotutkimuksesi) ja elämäntilanteesi ja keskustelemme, miten haluat edetä. On mahdollista laittaa monta asiaan kuntoon kerralla tai edetä halutessasi pienin askelein.Teemme halutessasi vastaanotolla kehonkoostumusmittauksen. Vastaanotolla saat ohjeita akuuteimpiin ongelmiin. Sen jälkeen saat kirjalliset ohjeet ruokavalion muuttamiseen ja ruokareseptejä. Lisäksi käytämme apuna vitamiini- kivennäis ja hivenainevalmisteita, luontaistuotteita, rasvahappovalmisteita ja probiootteja tarpeen mukaan ja kuuriluontoisesti. Tarvittaessa ohjaan sinut lääkäriin tai suosittelen tarkempia verikokeita/funktionaalisen puolen laboratoriotestejä.RavitsemuskartoitusRavitsemuskartoitus sopii sinulle, jos haluat tarkistaa ruokavaliosi terveellisyyden ja monipuolisuuden. Pyydän sinua pitämään ruokapäiväkirjaa kolmen päivän ajalta ja lähettämään sen minulle. Vastaanotolla käymme sen läpi ja annan sinulle parannus- ja muutosehdotuksia. Saat myös tunnukset reseptipankkiini.

Asyra Pro mittauksetAsyra Pro mittauslaitteella saadaan tietoa kehon toiminnallisesta terveydestä mittaamalla muutoksia kehon sähkömagneettisessa kentässä. Asyra analysoi terveydentilaa jatkuvasti tuottamamme sähkömagneettisen säteilyn perusteella. Laite mittaa kehon tämänhetkisiä epätasapainotiloja, jotka haittaavat kehon optimaalista toimintaa. Mittausmenetelmä sisältää elementtejä perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä ja homeopatiasta uusimman tietotekniikan keinoin. Mittauksesta saa tiedon, onko vaiva akuutti, jolloin elimistö yrittää korjata tilanteen, vai krooninen, jolloin elimistö ei tahdo jaksaa korjata ongelmaa. Sillä saa tietoa kehon toiminnasta solutasolla, mm. vitamiini, hivenaine ja rasvahappotasapainosta, ruoka-yliherkkyyksistä, suoliston häiriötiloista (entsyymi- ja mahahappopuutos, dysbioosi), aineenvaihdunnan häiriötiloista, psyykkisistä stressitekijöistä tai toksiinikuormituksista.

Mittauksen lopuksi asiakas saa kirjallisen raportin ja laite valmistaa kullekin sopivan homeopaattisen tipan joka perustuu mittauksen löydöksiin. Lisäksi asiakas saa suositukset ruokavalioon ja ravintolisiin liittyen. Jatkokäynneillä mitataan edellisen kerran löydökset ja katsotaan ovatko ongelmat korjaantuneet. Yleensä ruokavalio-, elämäntapa- ja ravintolisätuella saadaan hyviä tuloksia. Ensimmäisellä kerralla hoidetaan akuuteimmat vaivat ja seuraavilla kerroilla päästään pureutumaan kroonisempiin ongelmiin. Pikkuhiljaa, askel kerrallaan, päästään lähemmäs toivottua tulosta.

Mittaus on nopea, vaivaton ja kivuton. Se soveltuu kaikille muille, paitsi henkilöille, joilla on sydämen tahdistin tai raskaana oleville. Mittaus antaa viitteitä terveydentilasta, sillä ei tehdä diagnoosia, eikä se korvaa lääkärin antamia ohjeita tai hoitoa. Se on kuitenkin hyvä keino tukea omaa terveydentilaansa.

Laaja mittaus sisältää kokonaisvaltaisen tilanteesi kartoituksen (mahdollista tutkia tarkemmin suolistoa, toksiini/home/bakteerikuormituksia, tunnepuolen kuormittavia tekijöitä jne.), vitamiini-hivenainemittauksen (sisältää myös entsyymit, aminohapot, kuidut) sekä ruokayliherkkyydet. Voit valita myös pelkän vitamiini-hivenainemittauksen tai sen sekä ruoka-yliherkkyydet. Ota yhteyttä ja kysy, minkälainen mittaus sopisi sinulle parhaiten!Eri mittausvaihtoehtojen hinnat hinnastosta.

Via Esca ryhmätOhjaan Via Esca ryhmiä Nummelassa, Hyvinkäällä ja Espoossa. Via Esca on valmennusohjelma, joka tähtää ruokailutottumusten pysyvään muutokseen. Se auttaa löytämään pysyvän tasapainon kalorien kulutuksen ja terveellisen ruoan välillä helposti ja motivoivasti. Via Esca on sinulle, jos haluat uutta energiaa ja hyvää oloa ravinnosta, nauttia hyvästä ruoasta, kasvattaa tietoisuutta hyvästä ravinnosta tai pudottaa painoa ja saavuttaa pysyvän tasapainon.

Via Escan avulla jopa 70% ihmisistä onnistuu muuttamaan ruokailutottumuksia pysyvästi 6 kk seuranta-ajankin jälkeen. Hyviä tuloksia ollaan saatu painonpudotuksessa, verenpaineen ja kolesteroliarvojen normalisoitumisessa. 90% osallistujista lisää myös liikuntaa.

Via Esca koostuu 21 päivän aloitusmatkasta, jonka aikana noudatat ammattilaisen sinulle räätälöimää maistuvaa ruokamatkaa. Matkan aikana opit oikean ruokarytmin, annoskoot ja oman kehosi kalorinkulutuksen. 3 tai 6 kuukauden jatkomatkan aikana hyviksi koetuista asioista muodostuu rutiineja.

Via Esca matkalla sinua tukevat Via Esca sovellus resepteineen ja ohjeineen, polarin, garminin tai fitbitin aktiivisuusranneke ja etävalmennus. Via Esca ryhmävalmennuksiin sisältyy kickoff tapaaminen (jossa luento, kehonkoostumusmittaus, sovelluksen käyttökoulutus), purkutilaisuus, Via Esca aplikaatio (Android tai iOS), Polarin tai Garminin ranneke (perusmalli, joka on mahdollista upgradata) ja ohjaajan tuki ohjelman ajan.

Täältä pääset katsomaan omat valmentajasivuni

Funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestitKauttani on saatavilla Nordic Laboratoriesin sekä Lääkärikeskus Astrisin funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestejä. Testiin lähettäminen perustuu aina arviooni testin tarpeellisuudesta ennakkoon täytettyjen kyselylomakkeiden ja vastaanotolla tehdyn oirekartoituksen perusteella. Käytössä on monia testejä, mm. laaja suolistoanalyysi, laaja kilpirauhaspaneli, lisämunuaisen stressitesti, ruokayliherkkyydet- ja allergiat ja gluteeniyliherkkyystesti.

Saat kauttani myös DNA life geenitestit. Neljä eri DNA testiä (Health, Diet, Oestrogen ja Sport) antavat yksilöllistä tietoa genetiikasta, herkkyyksistäsi ja alttiuksistasi, mutta kertoo myös, miten voit säilyttää ja ylläpitää optimaalista terveyttä. Health kertoo mm. luuston terveydestä, detoksifikaation toiminnasta, sydänterveydestä, insuliiniherkkyydestä ja inflammaatioriskeistä. Diet kertoo, mikä ruokavalio sinulle on parhain tukemaan painonhallintaa ja ennaltaehkäisemään ylipainoa. Oestrogen testistä on hyötyä naisille, joilla on PMS ongelmia, endometrioosi tai suvussa rinta-, kohtu- tai munasarjasyöpää. Sport puolestaan antaa urheilijalle tietoa hänen vahvuuksistaan ja mahdollisuuksistaan liittyen mm. voimaan, kestävyyteen ja palautumiseen.

Tehtävänäni ravintoterapeuttina ei ole antaa diagnoosia, vaan kertoa testitulokset ja antaa ravitsemussuosituksia ja ohjeita mahdollisiin elämäntapamuutoksiin. Suosittelen aina tarvittaessa kääntymistä lääkärin puoleen.

Nordic Laboratories tarjoaa laajan valikoiman funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestejä lääkäreille, ravintoterapeuteille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille. Nordic Laboratories on on valinnut käytössään olevat laboratoriotestit maailman johtavilta laboratorioilta päämääränään luotettavimmat ja kattavimmat testit. Lääkärikeskus Astriksen valikoimasta löytyy mm. uusinta generaatiota olevat Arminlabsin borrelioosi- ja liitännäisinfektiotestit.

KurssitNaisten hemmottelutapahtuma: Hormonaalinen hyvinvointi

Kurssilla kuulet pitämäni luennon mm. kortisolin, estrogeenin, progesteronin ja testosteronin vaikutuksista ja opit, miten voit tukea hormonitoimintaasi luonnollisesti ravinnolla ja ravintolisillä. Luennon jälkeen yhteistyökumppanini, Marianna Soveri, koulutettu terapeuttinen energiaparantaja, ohjaa healing meditaation ja energiahoidon ryhmälle. Tapahtuman kesto on kolme tuntia. Ota mukaan oma joogapatja!

Raw Xmas- raakaherkkuja jouluksi:

Kurssilla opit tekemään ihania, terveellisiä raakaherkkuja jouluksi. Teemme kurssilla yhdessä mm. raakasuklaata, mansikkapalleroita, suklaa-päärynäpiirakkaa ja luumuvaahtoa. Kaikki luonnollisista raaka-aineista, hedelmistä, marjoista, pähkinöistä- ilman valkoista sokeria tai jauhoja. Ravintoarvot ovat kohdillaan! Mukaasi saat reseptivihon. Kurssin minimiosallistujamäärä on 5 ja maksimi 9 henkilöä.

Eliksiiriä elämään- lempeä kehon detox kurssi:

Kurssilla kuulet luennon elimistömme puhdistuselinten merkityksestä ja niiden tukemisesta ja saat kirjalliset ohjeet puhdistuksen toteuttamiseen (kevennetty ruokavalio, suoliston puhdistusohjeet ja pienet kotiharjoitukset). Kurssi sisältää kaksi ryhmätapaamista, kirjalliset ohjeet ja sekä ohjaajan tuen kurssin ajan. Minimiosallistujamäärä 6 henkilöä, maksimi 10. Kurssille voi osallistua eri vuodenaikoina.

Osallistujien kommentteja Eliksiiriä elämään detox kurssista:

  • Tosi hyvä juttu! Ihan älyttömästi saanut uutta ideaa ja uusia raaka-aineita omaan ruokavalioon, ja ne on tulleet jäädäkseen. Olo on kevyt ja vatsan toiminta on normalisoitunut huomattavasti. Kannatti todella!
  • Koin ruokavalion noudattamisen ja toteuttamisen todella helpoksi. Suurin osa uusista tavoista tulee jäämään elämääni. Vointini on loistava!
  • Todella helpot ohjeet ja niitä noudattamalla parempi olo! Näiltä kursseilta saa aina jotain itselleen. Hyviä vinkkejä.
  • Suoliston suolahuuhtelu kevensi oloani juuri niinkuin olin toivonut. Se oli yllättävään helppo toteuttaa. Stressin hallintani on parantunut, pysähdys ja kehon kuuntelu on tullut osaksi arkea.
  • Kokeile, niin yllätyt kuinka helppoa loppujen lopuksi! Ja tuloksena hyvä olo


  • Räätälöin myös mielellään ryhmällesi (min. 5 henk.) sopivan kurssin, esim. smoothie, mehustus, -tai raakaruokakurssin.

    .    Lataa tästä hinnasto